Telefoonnummer
038 331 5111

Menu

Nieuwspagina SLM velgen

Yanar Forged Series | Custom velgen | Nu bij SLM velgen

Yanar Forged velgen

SLM Velgen is verheugd om aan te kondigen dat we een officiële dealer zijn geworden van Yanar Forged velgen, een van de toonaangevende merken in de branche voor auto-onderdelen. Deze samenwerking betekent niet alleen de uitbreiding van ons productassortiment, maar ook de kans om onze klanten meer maatwerk en kwaliteit te bieden.

 

De Yanar Forged velgen staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid. Ze worden gefabriceerd met behulp van een "forged" ofwel gesmeed proces, wat resulteert in velgen van de hoogste kwaliteit die het mogelijk maken om de prestaties en het uiterlijk van uw voertuig te verbeteren.

 

Wat Yanar Forged werkelijk uniek maakt, is het niveau van maatwerk dat ze bieden. Klanten kunnen nu hun eigen ontwerp van velgen laten maken, een functie die echt op maat gemaakte esthetiek en functionaliteit mogelijk maakt. Deze optie stelt u in staat om uw voertuig echt uniek te maken en op te laten vallen in de menigte.

 

Daarnaast biedt Yanar Forged een brede selectie van inchmaten, variërend van 17 tot 24 inch, en velgbreedtes van 7.5J tot 14.5J. Dit betekent dat er opties zijn voor bijna elk type voertuig, van compacte auto's tot sportwagens en SUV's.

 

Bovendien gaat de maatwerkoptie verder dan alleen vorm en maat. Yanar Forged biedt oneindige kleuropties aan, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om een kleur te kiezen die perfect bij hun voertuig past.

We zijn trots op deze samenwerking en kijken

ernaar uit om onze klanten de beste keuzes en diensten te blijven bieden. Bezoek onze webshop vandaag nog om uw eigen Yanar Forged velgen te ontwerpen en te bestellen!

Het team van SLM Velgen dankt u voor uw voortdurende steun en vertrouwen in onze producten en diensten.

 

 

 


Bron: SLM Velgen